Reserveren

Délicat Kerstbrunch

Kom op eerste kerstdag feestelijk genieten bij Brasserie Délicat. U bent van harte welkom voor een ambachtelijk bereide kerstbrunch.

Délicat Kerstbrunch

Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten wegens de aangescherpte coronamaatregelen. Onze kerstbrunch gaat niet door. Wij hopen u vanaf 15 januari weer te mogen verwelkomen.

Reserveren

Wij serveren de brunch in 2 verschillende tijdvakken: tussen 11:00 en 13:30 uur en tussen 14:00 en 16:30 uur.

Er is om 11:00 uur nog 1 tafel voor 6 personen beschikbaar. Om 14:00 uur zitten wij vol.

Thuis van de heerlijkheden van Délicat genieten? Bestel dan uw kerstdiner voor thuis bij ons online. U kunt bestellen via onze website en uw bestelling op 24, 25 of 26 december afhalen in Apeldoorn. 

Meer informatie
Openingstijden

Een tipje van de sluier…

U wordt hartelijk ontvangen door ons team met een glas feestelijke cava.

Onze vers bereide pompoensoep zal bij u aan tafel worden geserveerd met ambachtelijke broodsoorten, kruidenboter en groene tapenade van onze traiteur in Apeldoorn. Op het uitgebreide koude buffet vindt u diverse soorten hammen en kazen. Ook is er keuze uit verschillende salades waaronder onze bekende Veluwe salade en verse vis- en vleessalades van onze traiteur.

Het warme buffet zal bestaan uit onder andere overheerlijke rollade met zuidvruchten en cranberry’s, onze klassieke hamburger in miniformaat en een pastei met ragout van bospaddenstoelen.

Als afsluiting presenteren we u een feestelijke ijstaart van ijssalon Van Swoll, met daarnaast warme flensjes met bijpassende garnituren zoals warme chocoladesaus, vers geslagen slagroom en warme kersen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Daarvoor zal een speciaal kinderbuffet klaarstaan!

De benoemde gerechten zijn slechts een deel van het gehele buffet, wij hebben meerdere gerechten voor u in petto. Deze geven wij nog niet allemaal prijs, zo houden we een verrassing!

Wij hopen u te mogen ontvangen in onze mooie Brasserie in heuse kerstsfeer.
Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw dieetwensen. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Prijzen

Kinderen tot en met 3 jaar: gratis
Kinderen tot en met 12 jaar: € 17,95
Volwassenen: € 37,50

 

Openingstijden

Liever thuis genieten?

Bestel dan van het kerstmenu van Traiteur Délicat! U kunt bestellen via onze website en uw bestelling op 24, 25 of 26 december afhalen in Apeldoorn. 

Meer informatie
Delicat