Proeverij

Geniet van een high wine, high beer of high gin tonic bij Brasserie Délicat.

High wine, beer of gin

High wine

Een high wine bij Brasserie Delicat is een unieke beleving. U mag drie soorten wijn kiezen van onze wijnkaart. Daarbij serveren wij versgebakken breekbroodjes met groene tapenade en kruidenboter. Een heerlijke plank met verschillende soorten boeren streekkazen, Italiaanse worst, Spaanse worst, zoete olijven en een dip van honingmosterd. Om het af te maken krijgt u vier ambachtelijke warme hapjes.

Vanaf 2 personen te bestellen 31.50 per persoon

Openingstijden

High beer

Geniet van drie soorten bier van onze menukaart. De keuze is aan u. Om de smaakpapillen weer te neutraliseren serveren wij er verschillende hapjes bij waaronder nacho’s in een kleinere variant met chilisaus en een milde salsa dip, boeren gehaktballetjes met honingmosterd dip,  ambachtelijke bitterballen met Franse mosterd en Old Amsterdam bitterballen.

Vanaf 2 personen te bestellen 27.95  per persoon

Openingstijden

High gin tonic

Een mooie beleving, een high gin & tonic! Wij serveren twee soorten gin naar keuze met een bijpassende tonic. Daarbij serveren wij versgebakken breekbroodjes met groene tapenade en kruidenboter. Een heerlijke plank met verschillende soorten boeren streekkazen, Italiaanse worst, Spaanse worst, zoete olijven en een dip van honingmosterd. Om het af te maken krijgt u vier ambachtelijke warme hapjes.

Vanaf 2 personen te bestellen 32.50  per persoon

Openingstijden

Reserveren

Wilt u genieten van een high wine, high beer of high gin? Dan dient u vooraf even te reserveren. Neem telefonisch contact met ons op: 055 – 727 1064

Delicat