Welkom in Brasserie Délicat

Welkom

Met trots verwelkom ik u in onze Brasserie. Hier willen we u laten genieten van culinaire kwaliteit, van een huiselijk gevoel en van duurzaamheid. Nét even dat beetje extra. Een fijn verblijf!

Hoe het begon

Ik ben opgegroeid in de hotellerie in Hoenderloo. Vanuit een passie voor het ondernemen besloten we in maart 2010 Traiteur Délicat op te richten. Want een bedrijf met delicatessen – een echte ‘traiteur’ – miste nog in Apeldoorn. Traiteur Délicat bleek al snel een succes: de producten in de winkel verkochten goed en met name de catering maakte een vogelvlucht.

Groei was een logisch gevolg. Wat ooit startte met een winkel breidde uit met Délicat Catering, Délicat Smokers en Délicat Events. ‘Smokers’ als stoer, culinair en zelfstandig onderdeel: een uniek BBQ concept volgens de vertrouwde kwaliteit van Traiteur Délicat. ‘Events’ als organisatorische kracht waarmee we al vele succesvolle evenementen hebben mogen neerzetten, met soms meer dan 100.000 bezoekers. We zijn een echt familiebedrijf, daar ben ik trots op.

Openingstijden

HET GAAT OM DE SFEER DIE U VOELT EN PROEFT

Dave Wienk

Langgekoesterde wens

De passie voor het ondernemen blijft. Mijn lang gekoesterde, persoonlijke wens komt uit: een brasserie met het gevoel en de elementen die ik elders mis. Wat ik daarmee bedoel? Het is moeilijk te verwoorden, maar het komt neer op: de sfeer die u voelt en proeft in een brasserie.

Dát wil ik waarmaken met Délicat. Door ons te focussen op culinaire kwaliteit. Door oog te hebben voor duurzaamheid, een eerlijk product en een eerlijke prijs. En door een toegankelijke brasserie te zijn, met een huiselijk gevoel. Nét even dat extraatje. We verwelkomen u met open armen.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
maandbuffet, Délicat