Liever losse maaltijden bestellen?

Buffetten

Wij nemen graag uw voorbereiding in de keuken uit handen. Voor iedere gelegenheid stellen wij een passend buffet samen. Laat uw gasten culinair genieten met onze buffetten tijdens uw bruiloft, zakelijke bijeenkomst, feest of gezellig samenzijn!

Buffetten

Met 12 jaar ervaring zijn we inmiddels gespecialiseerd in het bereiden van eerlijke en biologische buffetten, waarbij kwaliteit natuurlijk voorop staat. Smaakmakend culinair noemen wij dat! Bekijk hieronder ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

Arrangementen

Voor ieder samenzijn – zowel zakelijk als particulier – hebben wij een gepast aanbod aan buffetten. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt buffet.

Onze buffetten zijn te verkrijgen vanaf 15 personen. Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Bestel gemakkelijk via onze website, klik hier.

Graag ontvangen wij uiterlijk 3 dagen van te voren de bestelling van uw buffet. Op korte termijn bestellen? Wij denken graag met u mee. Bel ons op 055 – 576 1185.

Biedt u uw gasten liever een indrukwekkende BBQ-beleving? Kies dan voor Délicat Smokers: een uitgebreid BBQ-buffet geserveerd rechtstreeks vanaf onze authentieke en sfeervolle BBQ’s en stand.

spareribs