Buffetten

Wij nemen graag jouw werk in de keuken uit handen. Voor iedere gelegenheid stellen wij een borrelplank of passend buffet samen. Laat jouw gasten genieten van onze buffetten of borrelhapjes tijdens jouw bruiloft, zakelijke bijeenkomst, feest of gezellig samenzijn. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we inmiddels de specialist in het cateren van buffetten.

Buffetten

Bekijk hieronder ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

Borrelplank

Borrelen en compleet ontzorgd worden? Laat ons dan een uitgebreide schaal met diverse borrelhapjes, tapenades en vleeswaren opmaken. Je ontvangt onder meer kruidenboter, tapenade Délicat groen en paars, truffelsalami, wraps, brokkelkaas en manchego, pestosticks en olijven.

Onze borrelplank is alleen verkrijgbaar op bestelling vanaf 5 personen.

Meer informatie
Openingstijden

lunchbuffet

Ons basis lunchbuffet is uit te breiden met verschillende huisgemaakte opties zoals een vegetarische salade met geitenkaas en bospaddenstoelen of een verse huisgemaakte soep. Zakelijk of privé, altijd een goede keuze!

Meer informatie
Openingstijden

Indonesisch Buffet

Waan je in oosterse sferen met ons hartverwarmende Indonesisch buffet met onder andere een kruidige rendang en sajoer lodeh. Het buffet is uit te breiden met een selectie spekkoek.

Meer informatie
Openingstijden

tapas buffet deluxe

Geniet samen van het tapas buffet deluxe: verschillende tapenades, huisgemaakte aïoli, luxe Spaanse vleeswaren en diverse warme tapas.

Meer informatie
Openingstijden

tapas buffet

Verblijd jouw gasten met een diverse warme en koude hapjes zoals gamba’s en salade. Diverse vleeswaren, tapenades en vers gebakken stokbrood maken jouw tapasbuffet compleet.

Meer informatie
Openingstijden

italiaans buffet deluxe

Wil je een uitgebreid Italiaans buffet? Dan is het Italiaans buffet deluxe iets voor jou. Je ontvangt versgebakken brood met tapenades, twee salades, carpaccio, vitello tonato en twee warme gerechten.

Meer informatie
Openingstijden

italiaans buffet

Breng jouw gasten in Italiaanse sferen met ons Italiaans buffet. Je ontvangt versgebakken brood met tapenades, een salade, carpaccio en twee warme gerechten.

Meer informatie
Openingstijden

vegetarisch buffet

Veel van onze buffetten kunnen ook vegetarisch gemaakt worden of bevatten vegetarische opties. Uiteraard bieden wij ook een volledig vegetarisch buffet met onder meer een salade van couscous en een overheerlijke shakshuka.

Meer informatie
Openingstijden

desserts

De avond sluit je af met een heerlijk dessert. Wij hebben diverse opties zoals tiramisu, panna cotta en new york cheesecake.

Meer informatie
Openingstijden

Bestellen?

Je kunt jouw buffet bestellen per e-mail info@delicat.nl of neem telefonisch contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bellen op 055 – 576 1185.

Onze buffetten zijn te verkrijgen vanaf 15 personen. Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen en weer ophalen, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.
Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen uiteraard de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Delicat