Buffetten

Wij nemen graag jouw werk in de keuken uit handen. Voor iedere gelegenheid stellen wij een borrelplank of passend buffet samen. Laat jouw gasten genieten van onze buffetten of borrelhapjes tijdens jouw bruiloft, zakelijke bijeenkomst, feest of gezellig samenzijn. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we inmiddels de specialist in het cateren van buffetten.

Buffetten

Bekijk hieronder ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

Borrelplank

Borrelen en compleet ontzorgd worden? Laat ons dan een uitgebreide schaal met diverse borrelhapjes, tapenades en vleeswaren opmaken. Je ontvangt onder meer kruidenboter, tapenade Délicat groen en paars, truffelsalami, wraps, brokkelkaas en manchego, pestosticks en olijven.

Onze borrelplank is alleen verkrijgbaar op bestelling vanaf 5 personen.

Meer informatie
Openingstijden

tapas buffet

Verblijd jouw gasten met een diverse warme en koude hapjes zoals gamba’s, tapasballetjes en salades. Diverse vleeswaren, tapenades en vers gebakken stokbrood maken jouw tapasbuffet compleet.

Meer informatie
Openingstijden

italiaans buffet

Breng jouw gasten in Italiaanse sferen met ons Italiaanse buffet. Je ontvangt onder meer versgebakken brood met tapenades, een pasta salade, salade caprese, carpaccio, Italiaanse vleeswaren, lasagne of fusili en je hebt keuze uit tortellini of Siciliaans braadstuk.

Meer informatie
Openingstijden

stamppotten buffet

Proef het seizoen met Traiteur Délicat. Geniet in de herfst en winter van ons stamppotten buffet met onder meer hutspot, zuurkool en boerenkoolstamppot. Wil je ons stamppotten buffet uitbreiden met bijvoorbeeld nog een stamppot, stoofvlees of een andere suggestie? Dat is uiteraard mogelijk.

Meer informatie
Openingstijden

vegetarisch buffet

Veel van onze buffetten kunnen ook vegetarisch gemaakt worden of bevatten vegetarische opties. Uiteraard bieden wij ook een volledig vegetarisch buffet met onder meer Marokkaanse stoof van jackfruit en een tortellini. Wij bieden het buffet ook veganistisch en/of gluten- en lactose vrij aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Openingstijden

Barbecue arrangementen

Wil je jouw gasten laten genieten van vlees van de barbecue? Wij bieden twee barbecue arrangementen aan. De authentieke smaak van barbecue proef je terug in ons vlees. Voor ieder samenzijn hebben wij een gepast arrangement.

Meer informatie
Openingstijden

desserts

De avond sluit je af met een heerlijk dessert. Wij hebben diverse opties zoals tiramisu, brownie, panna cotta, chocoladedessert of een crème brûlée.

Meer informatie
Openingstijden

Bestellen?

Je kunt jouw buffet bestellen per e-mail info@delicat.nl of neem telefonisch contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bellen op 055 – 576 1185.

Onze buffetten zijn te verkrijgen vanaf 15 personen. Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.
Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen uiteraard de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Delicat