Buffetten

Borrelplank

Bij Délicat ben je aan het juiste adres als het gaat om borrelen. Borrelen en compleet ontzorgd worden? Laat ons dan een uitgebreide borrelplank met diverse borrelhapjes, tapenades en vleeswaren opmaken.

Borrelplank

Wij verzorgen niet alleen een fijne borrelplank, ook voor de (gekoelde) wijn kan je bij ons terecht.

Borrelplank

Borrelplank

De borrelplank wordt opgemaakt met huisgemaakte kruidenboter, tapenade Délicat groen (oude boerenstreekkaas met basilicum), tapenade paars (oude boerenstreekkaas met cranberries), truffelsalami, serranoham, parmaham, kipwraps en zalmwraps. Daarnaast meerdere kazen namelijk brokkelkaas, pestokaas, gemarineerde manchego en daarbij een vijgenchutney, pestosticks, kaasbolletjes, dadel- vijgenbrood en gemarineerde olijven. Daarbij ontvang je versgebakken stokbrood.

De borrelschaal van palmblad mag je na de borrel houden.

Prijs

De prijs van de borrelplank is € 39,50 voor 5 personen. Wil je voor meer personen de borrelplank bestellen? Dan is dat uiteraard mogelijk en wordt dit naar rato verrekend.

Bestellen

Wil je een borrelplank bestellen? Je kunt dat doorgeven via onderstaand contactformulier. Uiteraard is mailen ook mogelijk. Stuur een e-mailbericht naar info@delicat.nl of geef je bestelling door in onze winkel.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Delicat