Buffetten

Desserts

Breid jouw buffet uit met een dessert voor jouw gasten. Een perfecte afsluiter van een smakelijke avond. Onze desserts zijn verkrijgbaar bij afname van een van onze buffetten vanaf 15 personen.

Desserts

Klassieke Tiramisu Délicat (kan ook vegan!)

Huisgemaakte tiramisu – € 6,50 per persoon

panna cotta

Met vlierbloesem, basilicum en rood fruit – € 6,50 per persoon

Chocolade

Pure chocolademousse van Callebaut met gezouten karamelsaus – € 6,50 per persoon

Aardbeien romanoff

Hollandse aarbeien met geslagen room – € 6,50 per persoon (seizoensdessert)

hangop

Hangop met gemarineerde mango en een krokante kletskop – € 6,50 per persoon

new york cheesecake

Gebakken cheesecake met kandijkoekbodem en sinaasappelsaus – € 6,50 per persoon

Delicat

Onze desserts zijn alleen te verkrijgen bij afname van één van onze buffetten en per buffet één soort. Heb je allergieën of speciale wensen omtrent het dessert? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

AFHALEN OF BEZORGEN?

Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen van het buffet, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.

BESTEK, SERVIES, SERVETTEN EN GLASWERK

Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen uiteraard de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bestellen?

Neem contact met ons op per e-mail info@delicat.nl en informeer naar de mogelijkheden. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook! Bel ons dan op 055 – 576 1185.

Delicat