Buffetten

Desserts

Breid jouw buffet uit met een dessert voor jouw gasten. Een perfecte afsluiter van een smakelijke avond. Onze desserts zijn verkrijgbaar bij afname van een van onze buffetten vanaf 15 personen.

Desserts

Klassieke Tiramisu Délicat

Huisgemaakte tiramisu – € 5.50 per persoon

vegan Tiramisu

Vegan tiramisu van aardbeien opgemaakt met bloemetjes  – € 5,95 per persoon

Chocoladedessert

Pure chocolademousse met een saus van rood fruit en gebrande pistachenoten – € 5,95 per persoon

Délicat Brownie

Huisgebakken brownie van Callebaut chocolade met een saus van karamel, opgemaakt met slagroom, verse munt en een crunch van pistache – € 6,50 per persoon

Panna Cotta

Panna Cotta met vanille en coulis van rood fruit opgemaakt met witte chocolade en munt – € 5,25 per persoon

Crème Brûlée

Huisgemaakte crème brûlée afgemaakt met rietsuiker – € 5,95 per persoon

Crème brûlée is uitsluitend verkrijgbaar op events waarbij personeel van Traiteur Délicat wordt ingezet.

Openingstijden
Delicat

Onze desserts zijn alleen te verkrijgen bij afname van één van onze buffetten. Heb je allergieën of speciale wensen omtrent het dessert? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

AFHALEN OF BEZORGEN?

Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen van het buffet, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.

BESTEK, SERVIES, SERVETTEN EN GLASWERK

Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen uiteraard de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bestellen?

Neem contact met ons op per e-mail info@delicat.nl en informeer naar de mogelijkheden. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook! Bel ons dan op 055 – 576 1185.

Delicat