Délicatessenrally

Een combinatie van heerlijke delicatessen met prachtige uitzichten waarbij de navigatieskills getest worden.

Delicatessenrally

Wij organiseren samen met RLLY een smakelijk, uitdagend en coronaproof uitje!

Volg een leuke autorally, waarbij het kompas de weg wijst. Dit kompas leidt naar mooie plekken in-, en rondom Apeldoorn waaraan uitdagende opdrachten gekoppeld zijn.
Het thema van deze autorally is de ‘delicatessenRLLY’ ofwel onze Apeldoornse delicatessen staan centraal. Van deze delicatessen zal je het een en ander proeven, leren en zien tijdens de route en de opdrachten. Creëer een avontuurlijk restaurant gevoel, maar dan in de auto!
Dit is een uitje leuk voor een leeftijd vanaf 12 jaar.

Een coronaproof uitje

Dit uitje is coronaproof, omdat je het in de auto volgt, waardoor er geen groepen ontstaan. Ook bij het ophalen van de delicatessen wordt er bij ons uiteraard coronaproof gehandeld.

Startpunt en tijdstip DELICATessenRLLY:
Alleen het startpunt van deze route wordt bekend gemaakt, namelijk onze Traiteur in Apeldoorn.
Hier kan je de route starten en de delicatessentas ophalen. Zo kan er tijdens de rally heerlijk genoten worden van de lekkernijen in de auto.
Het eindpunt zal niet verder dan een halfuur van de Traiteur liggen.
Deze rally kan elke dag van de week gestart worden, afhankelijk van onze openingstijden.
De autotocht zelf duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van hoe snel je de opdrachten afrond.

Werking van de RLLY app
Bij aankoop ontvang je een code die dient als startbewijs. Deze dien je in te vullen in de navigatieapp van RLLY. Eenmaal ingevoerd in de app komt het aan op het kompas, deze leidt je de hele weg en zorgt voor een leuke beleving.

Bestellen

 

Let op! Onze delicatessentassen liggen niet standaard klaar in de winkel, omdat wij werken met verse producten. Geef na het bestellen van deze rally (op RLLY.nl), via de mail aan ons door wanneer en hoelaat je de delicatessentas komt ophalen. Doe dit uiterlijk één dag van te voren!

Openingstijden