Do It Yourself borrelplank

Haal uw mooiste borrelplank uit de kast en zet met behulp van onze handleiding, ingrediënten en delicatessen een zelfgemaakt spektakel op tafel. 

Do It Yourself borrelplank

Lekker

Extra lekker door de geur van vers brood en vers verwerkte ingrediënten

Sfeervol

Gegarandeerd een sfeervolle opmaak met onze handleiding

Leuk

Maak van de voorbereiding al een feestje

Borrelbeleving

Borrelbeleving

Hoe werkt het?

Wij bieden u alle benodigdheden voor een heerlijk avondje borrelen.

U ontvangt van ons een tas gevuld met verschillende ingrediënten en enkele door ons opgemaakte delicatessen. In deze tas vindt u een QR-code die leidt naar diverse video’s waarin uitgelegd wordt hoe u de delicatessen zelf kunt bereiden volgens recept van Délicat! Voor de bereiding heeft u zelf alleen een plank, schaaltjes, een mengkom en garde nodig.

Ga aan de slag en bereid zelf de aioli, gemarineerde Manchego kaas en andere delicatessen. Hiermee creëert u zelf de perfecte borrelplank!

De Do It Yourself borrelplank is niet af zonder geurbeleving. Bakkerij Keurhorst heeft speciaal voor deze borrelplank robuuste bollen geleverd, waar u zelf nog de finishing touch aan mag geven. De geur van vers brood gecombineerd met de geur van vers verwerkte ingrediënten geven uw borrelplank extra smaak.

Bestellen

Bestel de DIY-borrelplank

Let op: de DIY-borrelplank is v.a. 2 personen verkrijgbaar. Zorg er dus altijd voor dat u minstens 2 keer de borrelplank aanklikt in het bestelformulier.

 

Borrelplank Apeldoorn