Events

Délicat verzorgt op diverse evenementen en (food)festivals de catering. Met Délicat Events doen wij ook meer dan dat! Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van events. Organisatorisch zijn wij sterk en kunnen wij van A tot Z jouw (zakelijke) event aankleden en verzorgen.

Events

Délicat mag op diverse evenementen en (food)festivals de catering verzorgen. Op deze pagina een kleine impressie. Zien wij je daar?

Zakelijk

Heb jij een vergadering, zakelijk event of andere zakelijke aangelegenheid te organiseren? Dan ben je bij Délicat aan het juiste adres. Of je nu alleen een cateraar zoekt, een unieke locatie of geheel de organisatie uit handen wilt laten nemen, bij ons kan je terecht.

Meer informatie
Openingstijden

Ligconcerten Radio Kootwijk

23 april 2023, vroeg voorjaar in Radio Kootwijk: onze eigen favoriete locatie. Serene rust en een unieke sfeer. Geniet van twee mooie ligconcerten® in het beroemde Zendgebouw en maak erna of ervoor een heerlijke optionele wandeling met de boswachters van Staatsbosbeheer door het uitgestrekte gebied, geniet van daarna van je welverdiende dinerbuffet verzorgd door Traiteur Délicat. Deze dag kun je luisteren op je eigen meegebrachte matje naar de Canto Ostinato uitgevoerd door pianoduo Sandra en Jeroen van Veen en/of Best of Einaudi • Una Mattina (nieuw, solo). Ervaar eens echte stilte en rust aan het einde van het concert en laat dit indrukkende moment even op je inwerken. Deze dag zul je echt nooit meer vergeten! (bron: Theaterkantoor, ligconcerten)

Meer informatie
Openingstijden

(Food)festivals

Délicat vind je ook op diverse festivals. Met Délicat Smokers heb je een uniek barbecue concept voor op jouw festival.

Meer informatie

Liever een ander concept? Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Openingstijden

NJO Muziekzomer

Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland om tijdens de NJO Muziekzomer te werken met gerenommeerde coaches, dirigenten en solisten. Het jaarlijkse zomerfestival van de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) biedt ook een gevarieerd programma vol dans- en theatervoorstellingen, grootse orkestwerken en muzikale fiets-, wandel- en ontdekkingstochten.

Meer informatie
foto De Stijl in Radio Kootwijk (foto: Coen Wouters)
Openingstijden

Contact

Heb jij een evenement te organiseren, heb je ondersteuning op dat vlak nodig of ben je op zoek naar een cateraar? Délicat ontzorgt je volledig. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Delicat