Events

Délicat Events heeft ruime ervaring in het regelen van evenementen. Vaak omvat de organisatie veel meer dan alleen de catering. Organisatorisch zijn we sterk. Heeft u een evenement te organiseren waar de gehele aankleding moet worden verzorgd, de muziek moet worden geregeld, gastheren en -vrouwen aanwezig moeten zijn voor de ontvangst van uw gasten en waar de catering, tot in de puntjes, moet worden verzorgd? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Events

Délicat mag op diverse evenementen en (food)festivals de catering verzorgen. Hieronder vindt u een aantal van onze vaste partners. Zien wij u daar?

(Food)festival

Délicat Smokers is een uniek barbecue concept, voor u thuis, maar ook inzetbaar (voor verkoop) op festivals. Denk hierbij aan Délicat Classics zoals low & slow gegaarde Spare Ribs Délicat, een black angus burger met truffel en krokant gebakken bacon, nacho’s met pikante kip, salsa en huisgemaakte guacamole of de welbekende Délicat Borrelplank.

Openingstijden

NJO Muziekzomer

Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland om tijdens de NJO Muziekzomer te werken met gerenommeerde coaches, dirigenten en solisten. Het jaarlijkse zomerfestival van de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) biedt ook een gevarieerd programma vol dans- en theatervoorstellingen, grootse orkestwerken en muzikale fiets-, wandel- en ontdekkingstochten. Haal je hart op aan de mooiste klassieke muziek!

Rondom de concerten in Radio Kootwijk, genieten van een heerlijke diner, vers ijs een verse kop koffie of koud drankje? Délicat en team staan voor u klaar.

De NJO Muziekzomer 2020 is helaas afgelast.

Muziekzomer Radio Kootwijk

Openingstijden

Het Ligconcert 26 en 27 mei 2022

Kom op deze mooie Hemelvaartsdagen naar Radio Kootwijk en maak een heerlijke optionele ochtendwandeling met de boswachters van Staatsbosbeheer door het uitgestrekte gebied, geniet van een lekker welverdiend Délicat lunchpakket op locatie en kom daarna met je eigen matje of matrasje luisteren naar de Canto Ostinato uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen.

Of kom ’s middags en leg als eerste je matje neer, ga op stap met de boswachters en geniet erna van een lekker Délicat dinerbuffet. Kijk bij binnenkomst eens naar buiten en zie de zon onder gaan over de heidevelden en zie de kleurenspel van de herfst terwijl je luistert naar The Best of Einaudi door Jeroen van Veen (solo) en beleef daarna een relaxte afsluiting van de dag. Ervaar de echte stilte en rust aan het einde van het concert en laat dit indrukkende moment even op je inwerken.

Deze dag zul je echt nooit meer vergeten!

Bestel hier uw kaarten inclusief Délicat lunch of diner

Openingstijden

Ervaring

Passie en kennis.

Uniek

Veelzijdig en creatief.

Persoonlijk

Service en maatwerk.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delicat