Evenementen

Evenementen

U treft Délicat op diverse evenementen en (food)festivals.

(Food)festival

Délicat Smokers is een uniek barbecue concept, voor u thuis, maar ook inzetbaar (voor verkoop) op festivals. Denk hierbij aan Délicat Classics zoals low & slow gegaarde Spare Ribs Délicat, een black angus burger met truffel en krokant gebakken bacon, nacho’s met pikante kip, salsa en huisgemaakte guacamole of de welbekende Délicat Borrelplank.

Openingstijden

Zalige Zondag

Op een Zalige Zondag geeft De Theaterloods eenieder de mogelijkheid om kennis te maken met een selectie van het aanbod van De Theaterloods. Een programma met theater, muziek, spraakmakende wetenschappers, beeldende kunst, avontuurlijke wandelingen, rake beelden en treffende teksten, spontane ontmoetingen en vooral veel verrassingen, uitgevoerd door gerenommeerde kunstenaars en wetenschappers van De Theaterloods.

Een Zalige Zondag begint met een heerlijke lunch en vult vervolgens je zondag met inspiratie rond de vraag: ‘Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’

Zalige Zondag in de Theaterloods

Openingstijden

NJO Muziekzomer

Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland om tijdens de NJO Muziekzomer te werken met gerenommeerde coaches, dirigenten en solisten. Het jaarlijkse zomerfestival van de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) biedt ook een gevarieerd programma vol dans- en theatervoorstellingen, grootse orkestwerken en muzikale fiets-, wandel- en ontdekkingstochten. Haal je hart op aan de mooiste klassieke muziek!

Rondom de concerten in Radio Kootwijk, genieten van een heerlijke diner, vers ijs een verse kop koffie of koud drankje? Délicat en team staan voor u klaar.

De NJO Muziekzomer 2020 is helaas afgelast.

Muziekzomer Radio Kootwijk

Openingstijden

Het Ligconcert 17 oktober 2020

Kom op deze mooie herfstdag naar Radio Kootwijk en maak een heerlijke optionele ochtendwandeling met de boswachters van Staatsbosbeheer door het uitgestrekte gebied, geniet van een lekker welverdiend Délicat lunchpakket op locatie en kom daarna met je eigen matje of matrasje luisteren naar de Canto Ostinato uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen.

Of kom ’s middags en leg als eerste je matje neer, ga op stap met de boswachters en geniet erna van een lekker Délicat dinerbuffet. Kijk bij binnenkomst eens naar buiten en zie de zon onder gaan over de heidevelden en zie de kleurenspel van de herfst terwijl je luistert naar The Best of Einaudi door Jeroen van Veen (solo) en beleef daarna een relaxte afsluiting van de dag. Ervaar de echte stilte en rust aan het einde van het concert en laat dit indrukkende moment even op je inwerken.

Deze dag zul je echt nooit meer vergeten!

Bestel hier uw kaarten inclusief Délicat lunch of diner

Openingstijden