Zakelijk

Heb je een zakelijke bijeenkomst, vergadering, feest of jubileum? Wij verzorgen jouw event van A tot Z. Met Délicat Events zijn wij de specialist in catering en evenementen.

Zakelijk

We verzorgen graag de locatie, culinaire invulling, materialen en gastvrouwen- of heren.

Catering

Van een borrelplank, lunch-buffet tot een uitgebreid diner of een Italiaans buffet, wij kunnen jouw zakelijke aangelegenheid volledig (culinair) verzorgen.
Ben je benieuwd naar onze buffetten? Bekijk die dan hier. Wil je liever een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op.

Openingstijden

Locatie

De juiste locatie is een belangrijke basis voor een zakelijke bijeenkomst. Wij helpen je graag met het uitzoeken hiervan. Bekijk onderstaande partijen of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Openingstijden

Vergaderen in de Bush

In samenwerking met Teamtripper verzorgen wij diverse bijeenkomsten op een unieke locatie midden op de Veluwe. Vergaderen, een zakelijk diner, een jubileum vieren en zelfs overnachten, het is allemaal mogelijk.

Meer informatie

 

Openingstijden

BUITENgewoon in Radio Kootwijk

Het voormalig zendstation Radio Kootwijk is een imponerend rijksmonument met een uitgesproken karakter. Een prachtige ruime locatie en uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderen. Wij verzorgen graag de culinaire invulling gedurende deze dag. Er zijn diverse mogelijkheden voor het ontvangst, de lunch, borrel en het diner. Uiteraard inclusief alle benodigdheden en gastvrouwen of -heren ter ondersteuning.

Er zijn mogelijkheden voor vergaderingen vanaf 4 personen tot bijeenkomsten tot en met 1200 personen.

Meer informatie
Openingstijden
Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Op zoek naar een passend cadeau voor jouw medewerkers, goodiebag of relatiegeschenk? Ook hier kan Délicat je mee verder helpen. Vanuit onze traiteurswinkel aan de Asselsestraat verzorgen wij cadeaupakketten en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een kleine oplage unieke cadeaus of juist groot wil uitpakken, wij helpen je verder. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Contact

Heb jij een zakelijk evenement te organiseren of ben je op zoek naar een cateraar? Délicat ontzorgt je volledig. We denken graag met je mee. Neem contact met ons op per e-mail info@delicat.nl en informeer naar de mogelijkheden. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook! Bel ons dan op 055 – 576 1185.

Delicat