Zakelijke bijeenkomsten

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, feest of vergadering? We verzorgen graag uw locatie, culinaire invulling, alle benodigde materialen en gastvrouwen- of heren.

Zakelijke bijeenkomsten

De juiste locatie is een belangrijke basis voor een zakelijke bijeenkomst. Wij helpen u graag bij het uitzoeken hiervan. Bekijk onderstaande partijen of neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.

Vergaderen in de Bush

In trotse samenwerking met Teamtripper verzorgen wij voor u een stoere en culinaire zakelijke bijeenkomst op een unieke locatie midden op de Veluwe. Vergaderen, een zakelijk diner, een jubileum vieren en zelfs overnachten, het is allemaal mogelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Openingstijden

BUITENgewoon in Radio Kootwijk

Het voormalig zendstation Radio Kootwijk is een imponerend rijksmonument met een uitgesproken karakter. Een prachtige ruime locatie en uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderen. Wij verzorgen graag uw culinaire invulling gedurende deze dag. Er zijn diverse mogelijkheden voor het ontvangst, de lunch, borrel en het diner. Uiteraard inclusief alle benodigdheden en gastvrouwen of -heren ter ondersteuning.

Er zijn mogelijkheden voor vergaderingen vanaf 4 personen tot bijeenkomsten tot en met 1200 personen.

Arrangementen en mogelijkheden.

Openingstijden