Zakelijke bijeenkomsten

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, feest of vergadering? We verzorgen graag uw locatie, culinaire invulling, alle benodigde materialen en gastvrouwen- of heren.

Zakelijke bijeenkomsten

Nieuwjaar

Nieuwjaar

Zakelijke nieuwjaarsborrel in coronatijd. Wij regelen het!

Dit doen wij natuurlijk wel veilig:

  • iedere medewerker ontvangt thuis een borreltas van Délicat met inhoud naar keuze;
  • wij regelen een feestelijke online locatie, inclusief muziek en verlichting;
  • en op het afgesproken tijdstip proosten jullie samen op het nieuwe jaar!
Bekijk de mogelijkheden

De juiste locatie is een belangrijke basis voor een zakelijke bijeenkomst. Wij helpen u graag bij het uitzoeken hiervan. Bekijk onderstaande partijen of neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.

Vergaderen in de Bush

In trotse samenwerking met Teamtripper verzorgen wij voor u een stoere en culinaire zakelijke bijeenkomst op een unieke locatie midden op de Veluwe. Vergaderen, een zakelijk diner, een jubileum vieren en zelfs overnachten, het is allemaal mogelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Openingstijden

BUITENgewoon in Radio Kootwijk

Het voormalig zendstation Radio Kootwijk is een imponerend rijksmonument met een uitgesproken karakter. Een prachtige ruime locatie en uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderen. Wij verzorgen graag uw culinaire invulling gedurende deze dag. Er zijn diverse mogelijkheden voor het ontvangst, de lunch, borrel en het diner. Uiteraard inclusief alle benodigdheden en gastvrouwen of -heren ter ondersteuning.

Er zijn mogelijkheden voor vergaderingen vanaf 4 personen tot bijeenkomsten tot en met 1200 personen.

Arrangementen en mogelijkheden.

Openingstijden

De Theaterloods

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen en te inspireren op de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. ‘Inspiratiekamers’ met theater, muziek, beeldende kunst, colleges, literatuur, belevenis wandelingen, en meer. Programma’s voor kleine en grote groepen, in en rond het gebouw die je raken op thema’s als voldoening uit vakmanschap, leiderschap, integriteit of zelforganisatie.

In de Theaterloods wordt u ook door Délicat volledig in de watten gelegd. Met de kwaliteit die u van ons gewend bent, biologisch, duurzaam en gezond.

Ontdek de mogelijkheden.

Openingstijden