Smakelijke geschenken

De decembermaand is een maand van terugblikken, genieten maar ook het bedanken van de mensen om je heen. Een feestelijke cadeaumaand. Délicat ontzorgt u deze maand graag met alle voorbereidingen. Kies voor ons uitgebreide, luxe kerstmenu met de feestdagen en laat ons u ook ontzorgen met al uw (zakelijke) geschenken.

Kerstgeschenken

Diverse pakketten

Verras de ontvanger met een heerlijk borrelpakket met bijpassende wijn of heerlijke biertjes.
Wij hebben enkele geschenkpakketten samengesteld voor een vaste prijs. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket geheel op maat samen te stellen.

In onze winkel hebben wij tevens een breed, wisselend, assortiment aan verschillende pakketten staan. Kom langs aan de Asselsestraat, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.  

Openingstijden

Zakelijke (virtuele) kerstborrel

In deze onzekere tijd is het lastig om een (kerst)borrel te plannen. De collega’s alsnog in het zonnetje zetten en bedanken voor de inzet het afgelopen jaar? Kies dan voor een feestelijk borrelpakket van Délicat. Toch genieten van een (virtueel) borrelmoment, maar thuis de gezelligheid opzoeken.
Wij hebben enkele pakketten samengesteld, een pakket geheel naar wens samenstellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Openingstijden

Mogelijkheden

Er zijn diverse opties voor de borrelpakketten en kerstgeschenken van Délicat. Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Informeer in de winkel of stuur een e-mail naar info@delicat.nl

Bekijk hier alvast enkele mogelijkheden

 

Delicat