Smokers

Wil je jouw gasten een barbecue beleving geven? Délicat Smokers heeft passie voor barbecueën. De authentieke smaak van barbecue proef je terug in ons vlees. Voor ieder samenzijn hebben wij een gepast arrangement.

Smokers

Delicat

Voor ieder samenzijn – zowel zakelijk als particulier – hebben wij een gepast aanbod aan Smokers barbecue arrangementen. Bekijk ze hieronder of neem contact met ons op voor mogelijkheden op maat.

Onze barbecue arrangementen zijn te verkrijgen vanaf 15 personen. Ons Smokers all-in concept betreft maatwerk en er wordt graag in samenspraak bekeken wat de mogelijkheden zijn. Het barbecue arrangement kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Jouw aanvraag voor de catering doe je gemakkelijk via onze website, klik hier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons omtrent de mogelijkheden.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden met betrekking tot de catering? Bekijk dan hier onze andere buffetten.

BESTELLEN, BEZORGEN OF AFHALEN?

Onze buffetten zijn te verkrijgen vanaf 15 personen. Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.
Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen uiteraard de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Openingstijden

Weet jij het al?

Neem contact met ons op per e-mail info@delicat.nl en informeer naar de mogelijkheden. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook! Bel ons dan op 055 – 576 1185.

Delicat