Smokers arrangementen

Wil je jouw gasten een barbecue beleving geven? Délicat Smokers heeft passie voor barbecueën. De authentieke smaak van barbecue proef je terug in ons vlees. Voor ieder samenzijn hebben wij een gepast arrangement. Met één van onze barbecue arrangementen ga je zelf aan de slag met het barbecueën.

Smokers arrangementen

Délicat barbecue arrangement

Brood en smeersels
Versgebakken ambachtelijke broden, huisgemaakte kruidenboter, tapenade Délicat groen (oude boerenstreekkaas met basilicum), aïoli dip
****
Salades
Salade van witte kool, ananas, komkommer en een frisse yoghurtdressing en een huisgemaakte aardappelsalade met uitgebakken spek, ui en verse bieslook
****
Kipsaté
Malse Javaanse kippendijsaté met Javaanse saté-saus
****
Pulled pork
Langzaam gegaard varkensvlees met appelcider en basterdsuiker
****
Brandrode burger
Brioche bun, cheddar kaas, rode ui, augurk en BBQ-saus

22.75 PER PERSOON

Délicat Barbecue Arrangement Deluxe

Brood, smeersels en sauzen
Versgebakken ambachtelijke broden, huisgemaakte kruidenboter, tapenade Délicat groen (oude boerenstreekkaas met basilicum), aïoli dip, BBQ-saus, chili-mayonaise, knoflooksaus
****
Salades
Salade van witte kool, ananas, komkommer en een frisse yoghurtdressing, salade van paprika, feta, rode ui, komkommer met een kruidenvinaigrette en aardappelsalade met uitgebakken spek, ui en verse bieslook
Kippendijen
Langzaam gegaarde kippendijen
****
Smokey bacon
Smokey bacon met American Stockyard saus geserveerd met salsa Pico del Gallo
****
Pulled pork
Langzaam gegaard varkensvlees met appelcider en basterdsuiker
****
Brandrode burger
Brioche bun, cheddar kaas, rode ui, augurk en BBQ-saus
****
Spareribs
Ribs van Délicat Smokers.

28.75 PER PERSOON

Delicat

Onze barbecue arrangementen zijn te verkrijgen vanaf 15 personen. Heb je allergieën of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Barbecue

Met ons barbecue arrangement ga je zelf aan de slag met het barbecueën. Wil je een barbecue meegeleverd krijgen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

AFHALEN OF BEZORGEN?

Het barbecue arrangement kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.

BESTEK, SERVIES, SERVETTEN EN GLASWERK

Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bestellen?

Neem contact met ons op per e-mail info@delicat.nl en informeer naar de mogelijkheden. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook! Bel ons dan op 055 – 576 1185.

Delicat