Barbecue arrangement

Laat jouw gasten thuis of op locatie genieten van heerlijke gerechten van de barbecue. Met ons barbecue arrangement ga je zelf thuis of op locatie naar keuze aan de slag met het barbecueën. Je ontvangt de vleesgerechten gekoeld en deze dien je zelf te garen op de barbecue. Wil je de barbecue meegeleverd krijgen of wil je liever dat er iemand voor jou barbecuet? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Barbecue arrangement

DÉLICAT BARBECUE ARRANGEMENT

Brood en smeersels
Versgebakken ambachtelijke broden, huisgemaakte kruidenboter, tapenade Délicat groen (oude boerenstreekkaas met basilicum), aïoli dip
****
Salades
Salade van witte kool, ananas, komkommer en een frisse yoghurtdressing en een huisgemaakte aardappelsalade met uitgebakken spek, ui en verse bieslook
****
Kipsaté
Malse Javaanse kippendijsaté met Javaanse saté-saus
****
Pulled pork
Langzaam gegaard varkensvlees met appelcider en basterdsuiker
****
Brandrode burger
Brioche bun, cheddar kaas, rode ui, augurk en BBQ-saus

22.75 PER PERSOON

Delicat

Ons barbecue arrangement is te verkrijgen vanaf 15 personen. Heb je allergieën of speciale wensen omtrent dit buffet? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Barbecue

Met dit arrangement ga je zelf aan de slag met het barbecueën. Wil je een barbecue bij ons huren? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

AFHALEN OF BEZORGEN?

Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen van het buffet, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.

BESTEK, SERVIES, SERVETTEN EN GLASWERK

Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen uiteraard de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

CATERING

Op zoek naar andere cateringmogelijkheden? Bekijk dan ook onze andere buffetten en/of arrangementen.

Bestellen?

Neem contact met ons op per e-mail info@delicat.nl en informeer naar de mogelijkheden. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook! Bel ons dan op 055 – 576 1185.

Delicat