Weekspecials

Traiteur

Voor uw feest, bruiloft, gezellig samenzijn of (zakelijke) bijeenkomst, kookt Traiteur Délicat voor u, dagelijks de mooiste, verse gerechten. Is de organisatie u teveel of vindt u koken te veel gedoe? Laat ons uw zorgen uit handen nemen. En na afloop nemen we zelfs de afwas gewoon weer mee.

Traiteur

De gehele maand september is onze traiteurswinkel gesloten. Maaltijden of borrelhapjes zijn dan niet af te halen. Catering aanvragen is wel mogelijk per oktober, dit kan op info@delicat.nl.

Tijdelijke sluiting Traiteur Délicat

Het is op allerlei vlakken een gekke tijd waar wij ons momenteel in bevinden. Door onze collega’s wordt keihard gewerkt, desondanks ondervindt ook Délicat problemen door het personeelstekort in de horecabranche.
We hebben toegewerkt naar de opening van onze winkel in september, helaas moeten wij noodgedwongen andere keuzes maken gezien het personeelstekort en de plotselinge uitval van enkele collega’s.

De productie van Traiteur Délicat B.V. valt tijdelijk stil. Dit heeft als gevolg dat wij de winkel van Traiteur Délicat in ieder geval ook de gehele maand september sluiten.
Dit betekent dat wij u ook in september niet kunnen voorzien van verse maaltijden en borrelplanken. Waar in augustus de catering nog door kon gaan, is dat in de maand september niet het geval. Wij kunnen geen nieuwe aanvragen aannemen.
Het doet ons als bedrijf veel om u als klant niet te kunnen voorzien van heerlijke maaltijden en catering, helaas is het onoverkomelijk om deze beslissing te moeten nemen.

We kijken er naar uit om u in oktober weer van dienst te zijn en verwelkomen u dan graag met open armen. Wilt u een (catering)aanvraag doen voor de maand oktober? Stuurt u dan een e-mailbericht naar info@delicat.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u ook in september willen genieten van één van onze heerlijke gerechten of lekkere wijnen, bezoek ons dan in Hoenderloo. Brasserie Délicat is, behalve de woensdag, alle dagen geopend vanaf 10:00 uur.

Wij hopen u snel weer te zien!

Openingstijden

Smaakmakend Culinair!

In de winkel gunnen wij u een kijkje in onze open keuken waar onze koks dagelijks kant-en-klaarmaaltijden bereiden. Ook de moeite waard zijn onze tapas, tapenades, olijven, oliën, azijnen, amuses, fingerfood, zelfgemaakte soepen, verse schaaldieren en vlees, sauzen, noten- en zuidvruchten, binnen- en buitenlandse kazen, en vers bereide borrelhapjes. Uiteraard kunnen wij ook mooie wijn, champagne of cava leveren bij uw eten!

Kom vooral langs!

Wilt u onze delicatessen proeven en ondertussen genieten van een leuk uitje? Bekijk dan de delicatessenrally die wij tijdelijk aanbieden!

Bekijk de delicatessenrally
Openingstijden

Délicat cadeaukaart

Een feest om te ontvangen, nog leuker om te geven! Geldig bij alle vestigingen van Délicat.

Bestel uw cadeaukaart
Openingstijden

365 dagen open

We zijn u graag ten alle tijden van dienst, ook op alle feestdagen!

Duurzaam

Eerlijk en biologisch.

Culinair

Kwaliteit staat voorop.

Specials

Specials

 

Week- en dagspecial

Geniet dagelijks van onze versbereide maaltijden. Wij hebben wekelijks een wisselend menu. Daarnaast kunt u genieten van onze week- of dagspecial.

Onze maaltijden zijn af te halen bij Traiteur Délicat aan de Asselsestraat.

Meer informatie

‘Wat een heerlijke lekkernijen kun je hier kopen! Van complete maaltijd met salade en toetje tot hapjes voor bij de borrel. Check ook de dagaanbiedingen en de overheerlijke belegde broodjes. Zelfs op feestdagen ben je er van harte welkom. Dit is echt zo’n winkel die nooit mag verdwijnen uit Apeldoorn!’

Claudia

Openingstijden Traiteur Délicat

Onderstaand zijn onze openingstijden tot en met 31 juli 2021. In de maand september zijn wij de gehele maand gesloten.

Ma
13u – 19u
Di
13u – 19u
Wo
13u – 19u
Do
13u – 19u
Vr
13u – 19u
Za
10u – 18u
Zo
13u – 18u

Delicat