Weekspecials

Traiteur

Voor uw feest, bruiloft, gezellig samenzijn of (zakelijke) bijeenkomst, kookt Traiteur Délicat voor u, dagelijks de mooiste, verse gerechten. Is de organisatie u teveel of vindt u koken te veel gedoe? Laat ons uw zorgen uit handen nemen. En na afloop nemen we zelfs de afwas gewoon weer mee.

Traiteur

De gehele maand augustus is onze traiteurswinkel gesloten. Maaltijden of borrelhapjes zijn dan niet af te halen. Catering aanvragen is wel mogelijk, dit kan op info@delicat.nl.

Smaakmakend Culinair!

In de winkel gunnen wij u een kijkje in onze open keuken waar onze koks dagelijks kant-en-klaarmaaltijden bereiden. Ook de moeite waard zijn onze tapas, tapenades, olijven, oliën, azijnen, amuses, fingerfood, zelfgemaakte soepen, verse schaaldieren en vlees, sauzen, noten- en zuidvruchten, binnen- en buitenlandse kazen, en vers bereide borrelhapjes. Uiteraard kunnen wij ook mooie wijn, champagne of cava leveren bij uw eten!

Kom vooral langs!

Wilt u onze delicatessen proeven en ondertussen genieten van een leuk uitje? Bekijk dan de delicatessenrally die wij tijdelijk aanbieden!

Bekijk de delicatessenrally
Openingstijden

Délicat cadeaukaart

Een feest om te ontvangen, nog leuker om te geven! Geldig bij alle vestigingen van Délicat.

Bestel uw cadeaukaart
Openingstijden

365 dagen open

We zijn u graag ten alle tijden van dienst, ook op alle feestdagen!

Duurzaam

Eerlijk en biologisch.

Culinair

Kwaliteit staat voorop.

Special's

Special’s

 

Week- en dagspecial

Geniet dagelijks van onze versbereide maaltijden. Wij hebben wekelijks een wisselend menu. Daarnaast kunt u genieten van onze week- of dagspecial.

Onze maaltijden zijn af te halen bij Traiteur Délicat aan de Asselsestraat.

Meer informatie

‘Wat een heerlijke lekkernijen kun je hier kopen! Van complete maaltijd met salade en toetje tot hapjes voor bij de borrel. Check ook de dagaanbiedingen en de overheerlijke belegde broodjes. Zelfs op feestdagen ben je er van harte welkom. Dit is echt zo’n winkel die nooit mag verdwijnen uit Apeldoorn!’

Claudia

Openingstijden Traiteur Délicat

Onderstaand zijn onze openingstijden tot en met 31 juli 2021. In de maand augustus zijn wij de gehele maand gesloten. Op 1 september verwelkomen wij u weer.

Ma
13u – 19u
Di
13u – 19u
Wo
13u – 19u
Do
13u – 19u
Vr
13u – 19u
Za
10u – 18u
Zo
13u – 18u

Delicat