Reserveren

Welkom

Van harte welkom bij Brasserie Délicat. U vindt ons tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe in Hoenderloo. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben een ruime parkeerplaats. Voor elektrische fietsen hebben wij, uiteraard geheel kosteloos, oplaadpunten beschikbaar én gratis leen-sloten voor (race)fietsen.

Brasserie

U bent bij ons dagelijks welkom vanaf 10.00 uur.

Koffie, lunch, borrel of diner

Bij Brasserie Délicat geniet u zowel binnen als buiten op ons terras van koffie, lunch, borrel of diner.
Wij staan zeven dagen in de week klaar voor onze gasten. Van gezinnen tot fietsers, van vaste gasten tot toeristen, ze komen allemaal genieten van de sfeer, ons zonnige terras, de prachtige omgeving en uiteraard onze fijne menukaart.

Brasserie Délicat staat voor versheid, kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service. Onze gast is koning. We zijn gepassioneerd en hebben een duidelijk idee over smaak. Iets wat u terug ziet en proeft in ons gebak, lunch, borrel en diners.

U kunt dagelijks bij ons terecht van 10:00 tot 22:00 uur. Onze keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur.

Openingstijden

terras

Ons terras staat dit jaar op plek 27 van Nederland in de terras top 100! De jury was unaniem: “Een mooi verzorgd terras met verschillende functies: ronde borrelhoek onder een pergola, een loungefunctie bij binnenkomst en lunch-/dinerzitjes die zijn afgeschermd met mooi verzorgde plantenbakken, plus prachtige stretchtent voor schaduw”

Wij zijn blij met dit prachtige resultaat en laten iedere dag graag onze gasten genieten van- en op ons terras.

Openingstijden

Eerlijk

Duurzaam en biologisch.

Service

Klantgericht.

Culinair

Dagvers.

Menukaart

Menukaart

menukaart

Geniet bij ons van culinaire kwaliteit, een huiselijk gevoel en van duurzaamheid. Nét even dat beetje extra.

Wij hebben ook vegetarische en vegan gerechten op onze kaart staan.

Bekijk onze menukaart (PDF)

Wees welkom

Met Brasserie Délicat komt de lang gekoesterde, persoonlijke wens van eigenaar Dave Wienk uit: een brasserie met het gevoel en de elementen die hij elders mist.

Dave: “Wat ik daarmee bedoel? Het is moeilijk te verwoorden, maar het komt neer op: de sfeer die u voelt en proeft in een brasserie. Dát wil ik waarmaken met Délicat. Door ons te focussen op culinaire kwaliteit. Door oog te hebben voor duurzaamheid, een eerlijk product en een eerlijke prijs. En door een toegankelijke brasserie te zijn, met een huiselijk gevoel. Nét even dat extraatje.”

Met trots verwelkom ik daarom u in onze Brasserie. Een fijn verblijf! Dave Wienk – Eigenaar Délicat

Het gaat om de sfeer die u voelt én proeft

Dave Wienk

Hoe het begon

“Ik ben opgegroeid in de hotellerie in Hoenderloo. Vanuit een passie voor het ondernemen besloot ik in maart 2010 Traiteur Délicat op te richten. Want een bedrijf met delicatessen – een echte ‘traiteur’ – miste nog in Apeldoorn. Traiteur Délicat bleek al snel een succes: de producten in de winkel verkochten goed en met name de catering maakte een vogelvlucht.

Groei was een logisch gevolg. Wat ooit startte met een winkel breidde uit met Délicat CateringDélicat Smokers en Délicat Events. ‘Smokers’ als stoer, culinair en zelfstandig onderdeel: een uniek BBQ concept volgens de vertrouwde kwaliteit van Traiteur Délicat. ‘Events’ als organisatorische kracht waarmee we al vele succesvolle evenementen hebben mogen neerzetten, met soms meer dan 100.000 bezoekers.”

Openingstijden

Openingstijden Brasserie Délicat

Ma
10:00 – 22:00
Di
10:00 – 22:00
Wo
10:00 – 22:00
Do
10:00 – 22:00
Vr
10:00 – 22:00
Za
10:00 – 22:00
Zo
10:00 – 22:00

Onze keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur

Delicat