Boek een tafel in onze Brasserie

Welkom

Van harte welkom bij Brasserie Délicat. Geniet in huiselijke sfeer van ons gebak, lunch, borrel en diner. Je kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 22:00 uur. Zaterdag en zondag van 11:00 tot 22.00 uur. Onze keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur. In de maanden november, december, januari en februari zijn wij donderdag's gesloten.

Brasserie

Direct reserveren? Bel ons op 055 – 727 1064.

onze brasserie

Wij staan zeven dagen in de week klaar voor onze gasten. Van gezinnen tot fietsers, van vaste gasten tot toeristen, ze komen voor de sfeer, verrassende gerechten, de omgeving en onze service. Neem plaats in de serre, bij de open haard of aan één van de lange tafels en geniet van onze uitgebreide menukaart. Wist je dat wij meerdere bordspellen in onze kast hebben staan? Speel gezellig samen een spelletje. Voor de kleinsten hebben wij kleurplaten en potloden staan, zodat ook zij zich vermaken.

Openingstijden

Diverse gerechten

Van borrelplank tot een uitgebreid driegangenmenu

Vegetarisch & vegan

Wij serveren ook vegetarische en plantaardige gerechten

Huiselijke sfeer

Voel je thuis en geniet in onze brasserie

Menukaart

Menukaart

menukaart

Brasserie Délicat staat voor versheid, kwaliteit en service. We zijn gepassioneerd en hebben een duidelijk idee over smaak. Iets wat je terug ziet en proeft in al onze gerechten.

Bekijk onze menukaart (PDF)

Buiten de kaart om serveren wij een drie-gangen keuzemenu voor de prijs van € 42,95 met wisselende specials van onze chef.

Meer informatie

omgeving

Brasserie Délicat is prachtig gelegen tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een mooie uitvalsbasis voor een fietstocht of wandeling door de natuur. In samenwerking met Route.nl is Brasserie Délicat start- en/of eindpunt van meerdere fiets- en wandelroutes.

Bekijk hier de fiets- en wandelroutes

Kom je op de (elektrische) fiets? Wij hebben voldoende plek om je fiets te stallen, gratis oplaadpunten en leensloten voor (race)fietsen.

Openingstijden

terras

Neem met mooi weer plaats op ons terras. Het terras van Brasserie Délicat staat op plek 27 van Nederland in de terras top 100 van 2022. De jury was unaniem: “Een mooi verzorgd terras met verschillende functies: ronde borrelhoek onder een pergola, een loungefunctie bij binnenkomst en lunch-/dinerzitjes die zijn afgeschermd met mooi verzorgde plantenbakken, plus prachtige stretchtent voor schaduw”

Wij zijn blij met dit prachtige resultaat en laten graag onze gasten genieten van- en op ons terras.

Openingstijden

Openingstijden Brasserie Délicat

Ma
12:00 – 22:00
Di
12:00 – 22:00
Wo
12:00 – 22:00
Do
Gesloten –
Vr
12:00 – 22:00
Za
11:00 – 22:00
Zo
11:00 – 22:00

Onze keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur
Koningsdag 27 april aanstaande zijn wij niet geopend.

 

Delicat