Werken bij Délicat

Op zoek naar een fulltime, parttime of bijbaan? Dan ben je bij Délicat aan het juiste adres. Wij hebben verschillende functies openstaan.

Vacatures

Scholieren en studenten die een leuke bijbaan zoeken: wij hebben leuke functies (oproepbasis) open staan, voor zowel het weekend als doordeweeks.

Werken bij…

Kom werken bij één van de leukste horecabedrijven in Apeldoorn: Délicat. In Hoenderloo hebben wij een gezellige brasserie met een prachtig terras, Brasserie Délicat.

Openingstijden

Geen passende vacature? Wij staan altijd open voor nieuw talent en bekijken graag de mogelijkheden.

Vacatures brasserie délicat

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime-parttime)
We zoeken een enthousiaste zelfstandig werkend kok die ons team komt versterken. Ben jij onze nieuwe keukentopper?
Bekijk de vacature Zelfstandig Werkend Kok (pdf)

Hoofd bediening (fulltime)
Wij zoeken een hoofd bediening. Ben jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacature Hoofd bediening (pdf)

Medewerker bediening (fulltime/parttime/oproepkrachten)
Wij zoeken toppers voor in de bediening. Of je nu fulltime-parttime of als oproepkracht aan de slag wil, wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega.
Bekijk de vacature Medewerker bediening (pdf)

Afwasser(s)
Je gaat aan de slag in de afwas en bent flexibel inzetbaar als onze keuken- en afwashulp. Bij Brasserie Délicat zoeken wij een afwas- keukenhulp dus we gaan graag met jou bekijken waar jij de beste klik hebt om aan de slag te gaan. We staan open voor meerdere sollicitanten, zowel fulltime- als parttime of wanneer je een leuke bijbaan zoekt.

 

Openingstijden

Waarom werken bij Délicat?

Werken bij Délicat is gezellig én afwisselend. Dit geldt voor onze fulltime/ parttime medewerkers, maar ook wanneer je een oproepkracht bent. We zijn een open organisatie: korte lijnen en snel schakelen. We houden van gezelligheid en daarom hebben we regelmatig een (vrijdagmiddag)borrel of feestje.  

Wil je meer weten over werken bij Délicat? Loop dan eens binnen bij de Brasserie of neem contact op met ons.

Delicat