Natuur- wandelingen

Beleef het Hoenderloose bos van heel dichtbij. Geniet van de prachtige natuur in een twee uur durende wandeling onder leiding van een gediplomeerde natuurgids. Sluit je wandeling af met een overheerlijke lunch!

Natuur- wandelingen

een unieke beleving

Wij bieden dit zomerseizoen een unieke beleving voor het hele gezin: een natuurwandeling door het Hoenderloose bos onder leiding van een natuurgids. Iedere zondag vertrekt onze gids met jou en je gezelschap vanuit de Brasserie voor een twee uur durende wandeling. Na afloop van de wandeling staat een smakelijke lunch of borrelplank voor je klaar.

Openingstijden

wandelingen

Natuurwandeling door het Hoenderloose Bos
Onder leiding van een natuurgids ga je twee uur heerlijk op pad door het uitgestrekte Hoenderloose Bos. Het domein van zwijnen, edelherten, reeën en natuurlijk de wolf. De natuurgids kent dit gebied dor en door en wijst je tijdens de wandeling niet alleen op allerlei sporen van dieren, maar ook op andere wonderlijke verschijnselen van de natuur.

Historisch Hoenderloo
De natuurgids neemt je mee op pad in en rondom Hoenderloo tijdens een wandeling van twee uur, waarbij je zowel door het bos als langs historische plekken loopt. Het is een wandeling vol met interessante verhalen over het ontstaan van de Veluwe en over het bewogen leven van de eerste mensen die zich hier hebben gevestigd.

Belevingswandeling voor het hele gezin
Deze wandeling is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden. Gedurende deze tocht van ongeveer anderhalf tot twee uur maakt de jeugd op een leuke manier kennis met de natuur. Er is volop gelegenheid om te klimmen en klauteren! Ook voor de ouders is het een interessante wandeling onder leiding van een plaatselijke natuurgids die alles over dit gebied kan vertellen.

ochtend arrangement, prijs € 28,50 per persoon

  • 10.00 uur: ontvangst bij de brasserie met koffie of thee
  • Wandeling van 2 uur onder leiding van een natuurgids
  • Een flesje water voor onderweg
  • “Boslunch” bij de brasserie, exclusief consumpties.

middag arrangement, prijs € 28,50 per persoon

  • 14.00 uur: ontvangst bij de brasserie met koffie of thee
  • Wandeling van 2 uur onder leiding van een natuurgids
  • Een flesje water voor onderweg
  • “Borrelplank” Deluxe inclusief 2 consumpties p.p. (bier, wijn of frisdrank) bij de brasserie.
Openingstijden

spelregels

Minimum aantal deelnemers
De wandelingen gaan door bij 10 of meer aanmeldingen. Reserveer een wandeling via brasserie@delicat.nl, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de details. Je kunt, wanneer je gezelschap groter is dan 10 personen, de gids ook exclusief voor jouw groep reserveren.

Weersomstandigheden
In principe gaan alle wandelingen door, bij extreme weersomstandigheden zoals storm of onweer verplaatsen wij in overleg de wandeling naar een ander moment.

Openingstijden