Werken bij Délicat

Word jij onze nieuwe collega? Wij verwelkomen je graag in ons team. Op zoek naar een fulltime, parttime of bijbaan? Dan ben je bij Délicat aan het juiste adres. Wij zoeken nieuwe collega’s en gaan graag het gesprek met je aan. Geen passende vacature? Wij staan altijd open voor nieuw talent en bekijken graag de mogelijkheden.

Werken bij

Scholieren en studenten die een leuke bijbaan zoeken: wij hebben hele leuke functies (oproepbasis) open staan, voor zowel het weekend als doordeweeks.

Werken bij…

Kom werken bij één van de leukste horecabedrijven in Apeldoorn: Délicat. Aan de Asselsestraat hebben wij een gezellige delicatessenwinkel (Traiteur Délicat) waar wij onder meer maaltijden, borrelplanken en verschillende kazen verkopen. Tevens verzorgen wij buffetten of maaltijden bij mensen thuis. Wanneer het ‘weer mag’ na coronatijd is dit ook de plek waarvandaan de catering voor grote evenementen of bruiloften wordt geregeld. Al het lekkers wat bereid wordt in de keuken, wordt verkocht in onze winkel. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld buffetten thuisbezorgd te krijgen.

Openingstijden

In Hoenderloo hebben wij een gezellige brasserie met een prachtig terras, Brasserie Délicat.

Op ons hoofdkantoor in Apeldoorn worden de overkoepelende zaken geregeld, zoals facturatie, sales-marketing en allerlei ‘office’ zaken.

Om ons team te ondersteunen zoeken wij gezellige, klantgerichte en vriendelijke collega’s die wij op verschillende momenten kunnen inzetten.

Openingstijden
Delicat

Waarom werken bij Délicat?

Werken bij Délicat is gezellig én afwisselend. Dit geldt voor onze fulltime/ parttime medewerkers, maar ook als je een bijbaan zoekt. Werken bij Délicat is nooit saai. Er ligt veel werk en je doet veel verschillende dingen op 1 dag en iedereen levert daaraan een bijdrage op zijn/haar eigen manier. Het allerbelangrijkste hierbij is: we hebben plezier in ons werk. We zijn een open organisatie waarin ieders mening wordt gewaardeerd. Korte lijnen, snel schakelen en plezier! Dit plezier zetten we graag om in de vorm van een feestje of gezellige vrijdagmiddagborrel, maar zoals je begrijpt ligt dat door corona even stil.

Ben jij enthousiast geworden om te komen werken bij Délicat?

Wij zoeken onder meer medewerkers bediening, medewerkers winkel traiteur, zelfstandig werkend kok, sous chef en een klusjesman.
Bekijk het volledige overzicht en bijhorende functie omschrijving op deze pagina, scroll snel verder.

Solliciteren? Mail naar d.dejong@delicat.nl
We zien je graag snel op onze werkvloer!

 

 

Bekijk op deze pagina zowel alle full- en parttime openstaande functies als onze bijbanen voor scholieren/studenten die een leuke functie op oproepbasis zoeken.

zelfstandig werkend kok catering (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met passie voor horeca. Iemand bij wie kwaliteit voorop staat. Met jouw creativiteit en plezier in het kook-vak laat je zowel onze winkel- als cateringklanten genieten van hun maaltijden, uitgeserveerde diners en buffetten.

Je hebt ruime aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je bent creatief en proactief. Naast het koken ga je aan de slag met het samenstellen en wijzigen van de menu’s. Je hanteert hoge standaarden m.b.t. hygiëne en schoonmaak. Je bent georganiseerd, werkt zelfstandig en bent een vrolijke teamplayer.  Je hebt kennis van HACCP en ervaring met het invoeren van recepturen in een managementsysteem (Excel).

Bekijk de volledige vacature (pdf)

Interesse? Mail dan jouw C.V. en motivatie naar d.dejong@delicat.nl

Openingstijden

sales-banqueting medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een pro actieve sales- en banqueting medewerker (fulltime) die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan.

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan het realiseren van onvergetelijke ontmoetingen voor al onze gasten. Jij gaat van A tot Z aan de slag met de aanvragen. Heb je even geen aanvragen? Dan zorg jij wel dat ze komen. Pro actief ga je aan de slag voor onze traiteur, catering en brasserie.

Bekijk de volledige vacature (pdf)

Interesse? Mail dan jouw C.V. en motivatie naar d.dejong@delicat.nl

Openingstijden

medewerker bediening brasserie fulltime/parttime

Als medewerker bediening van onze brasserie maak je deel uit van een vast horeca-team. Je bent op zoek naar een sfeervolle omgeving waar je zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

Bekijk de volledige vacature (pdf)

Interesse? Mail dan jouw C.V. en motivatie naar d.dejong@delicat.nl

Openingstijden

medewerker bediening (oproep/bijbaan)

Ben jij klantgericht, vriendelijk en vind je het fijn om gasten in de watten te leggen? Dan kan je bij ons aan de slag als medewerker bediening.

Wat ga je doen?

Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat onze gasten met een glimlach (voor nu even achter een mondkapje) worden geholpen op het terras of in de brasserie. Je neemt de bestellingen op, adviseert onze gasten, serveert de gerechten/dranken uit, ruimt de tafels af en maakt schoon.

Tevens ondersteun je onder meer met dekken/klaarmaken van tafels, het aannemen van tafelreserveringen, het opmaken van de rekening en het afrekenen met gasten.

Bekijk de volledige vacature (pdf)

Interesse? Mail dan jouw C.V. en motivatie naar d.dejong@delicat.nl

Openingstijden

klusjesman/vrouw (oproepbasis)

Ben jij onze nieuwe handige Harry? Of heet je anders, maar ben je wel heel handig? Dan zoeken wij jou! Met jouw twee rechterhanden is geen klus jou te gek. Je komt ons op oproepbasis helpen met allerhande klusjes. Dit zijn verschillende klusjes zoals: een lekkende kraan, het repareren van een hek of het ophangen van een schilderij. Je krijgt een bus (klein rijbewijs) tot je beschikking vol gereedschap, zodat jij je tussen de verschillende bedrijven kunt verplaatsen, want in onze brasserie, de traiteur of op het hoofdkantoor zijn er altijd klusjes te doen.

Ben jij handig met de boor, kwast en hamer? Dan horen wij graag van jou! Ben je gepensioneerd, ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Bekijk de volledige vacature (pdf)

Interesse? Mail dan jouw C.V. en motivatie naar d.dejong@delicat.nl

Openingstijden