Desserts

Stamppotten buffet

Proef het seizoen met Traiteur Délicat. Geniet in de herfst en winter van ons stamppotten buffet. Wil je een andere stamppot toevoegen of zie je liever een kleine wijziging in het menu, bijvoorbeeld met stoofvlees erbij? Neem dan contact met ons op. Tip: maak jouw buffet compleet met één van onze desserts.

Stamppotten buffet

Stamppotten Buffet

Boerenkoolstamppot
Klassieke stamppot boerenkool,
geserveerd met ambachtelijke rookworst
***
Hutspot
Stamppot hutspot van ui en wortel,
geserveerd met hachee gemaakt van mals rundvlees met ui, rode wijn, laurier en kruidnagel
***
Zuurkoolstamppot
Stamppot zuurkool,
geserveerd met balletjes gehakt in jachtsaus
***
De verschillende stamppotten worden geserveerd met gebakken spekjes, zilveruitjes, piccalilly en Franse mosterd

De prijs van het stamppotten buffet is € 22.95 per persoon

Stamppotten

Stamppotten

Het stamppotten buffet is te verkrijgen vanaf 15 personen. Heb je allergieën, ben je vegetariër of heb je speciale wensen omtrent dit buffet? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

AFHALEN OF BEZORGEN?

Het buffet kan worden afgehaald of we bezorgen het thuis. Voor het bezorgen van het buffet, binnen de gemeente Apeldoorn, brengen wij € 47,50 aan service- en bezorgkosten in rekening.

BESTEK, SERVIES, SERVETTEN EN GLASWERK

Wil je bestek, servies en servetten meegeleverd krijgen? Dat kan uiteraard. Wij rekenen hiervoor € 3,65 per persoon. Heb je ook extra glaswerk nodig? Dan rekenen wij voor bestek, servies, servetten en glaswerk € 4,95 per persoon door. Wij doen uiteraard de afwas voor je. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bestellen

Neem contact met ons op per e-mail info@delicat.nl en informeer naar de mogelijkheden. Telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook. Bel ons dan op 055 – 576 1185.

Delicat