Royal Rally

RLLY heeft een prachtige koninklijke rally in de omgeving van Apeldoorn uitgezet waarbij je kunt genieten van smakelijke delicatessen van Traiteur Délicat.

Royal rally

Een combinatie van een route met prachtige uitzichten waarbij de navigatieskills getest worden plus genieten van smakelijke hapjes.

Koninklijke hotspots

Ontdek de koninklijke hotspots van de Veluwe, in het bijzonder in en rondom Apeldoorn, met de interactieve RoyalRally! Geniet van de mooiste natuur van Nederland en leer van de indrukwekkende historie. Hier voel je in alles waarom koningen en stadhouders van vroeger al naar dit gebied kwamen om ultiem te ontspannen. Treed per auto in hun voetsporen en ontdek wat koninklijk genieten echt is!

Tijdens de RoyalRally zie je allerlei hotspots in Apeldoorn en omgeving. We zeggen je natuurlijk nog niet wat je onderweg tegenkomt, maar we kunnen je wel beloven dat je aan het eind van de rally van alles weet over de koninklijke geschiedenis van dit bijzondere gebied op de Veluwe.

Openingstijden

Geniet van een royal tas van Délicat!

Geen zin om zelf eten te maken voor onderweg? Boek de RoyalRally dan met onze speciale ‘royal’ picknicktas! Deze tas bevat allerlei producten die te maken hebben met het royale thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van Willem van Oranje-kaas? De picknicktas kost €10 per persoon extra, met een minimum van 2 personen.

Openingstijden
Boek de rally

Boek de rally

Klaar voor de start?

De RoyalRally van RLLY is de leukste manier om de hotspots van Apeldoorn en omgeving te leren kennen. Je gaat met je eigen auto naar de startlocatie en vanaf daar volg je steeds het kompas naar de volgende hotspot.

De prijs voor de RoyalRally is €29,50. Deze prijs betaal je per auto/ telefoon. RLLY raadt aan om hier met minimaal 2 en met maximaal 5 personen gebruik van te maken. Je rijdt de RoyalRally in ongeveer 4 /5 uur uit, afhankelijk van hoeveel tussenstops je inlast.

Boeken

Wil jij de rally rijden? Je kunt via RLLY de rally boeken. De tas van Délicat kan je in het bestelproces apart bijboeken.

Naar de website van RLLY