Borrelen met Délicat

Op zoek naar lekkere borrelhapjes, tapenades en (gekoelde) wijn? Dan ben je bij Traiteur Délicat aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om jouw borrelmoment te laten slagen.

Borrelen

Kom langs in onze winkel en kies de hapjes naar keuze uit onze borrelvitrine.

Luxe vleeswaren

Parmaham, serranoham en truffelsalami

Tapenades

Onze bekende groene tapenade móét je geproefd hebben

Wijnen

Diverse wijnen, ook gekoeld!

borrelpakketten

In de winkel hebben wij in ons assortiment 2 vaste borrelpakketten welke altijd direct mee te nemen zijn. Makkelijk, lekker en voor een mooie prijs.

Om te smeren, tapenadepakket Délicat
4 tapenades naar keuze plus een heerlijk versgebakken stokbrood voor € 12,50

Borrelpakket Délicat

Een heerlijk borrelpakket met daarin uiteraard onze bekende groene tapenade plus enkele van onze favorieten.  Het borrelpakket kost € 17,95

De inhoud van het volledige pakket is als volgt:
groene tapenade, aioli, brokkelkaas, zoete olijven, keuze uit truffelsalami of serranoham en versgebakken stokbrood.

Het is uiteraard altijd mogelijk om onze vaste borrelpakketten uit te breiden met hapjes naar keuze uit onze borrelvitrine.

Openingstijden

partypannen

De traditionele partypan, maar dan op Délicat wijze gevuld met lekkernijen. Kies voor een sparerib-pan, oosterse saté met balletjes-pan of een overheerlijke gamba-pan. Een goedgevulde broodmand maakt je maaltijd compleet!

Bekijk onze partypannen

 

Openingstijden

borrelplank

Borrelplank Délicat

Compleet ontzorgd worden? Laat ons dan een uitgebreide schaal met diverse borrelhapjes, tapenades en vleeswaren opmaken. Deze borrelplank is alleen verkrijgbaar op bestelling vanaf 5 personen. Bestel de borrelplank telefonisch, in onze winkel of per e-mail op info@delicat.nl.

De inhoud van de borrelplank is als volgt: Versgebakken stokbrood, huisgemaakte kruidenboter, Tapenade Délicat groen, tapenade paars, truffelsalami, serranoham, parmaham, kipwraps en zalmwraps, brokkelkaas, pestokaas, gemarineerde manchego, vijgenchutney, pestosticks, kaasbolletjes, dadel- vijgenbrood en gemarineerde olijven.

Je ontvangt alles op een prachtig opgemaakte palmbladborrelschaal welke je na de borrel mag houden en kunt hergebruiken.

De prijs van de borrelplank is € 39,50 en is te bestellen per 5 personen.

Openingstijden

Iets meer te vieren?

Wil je meer dan alleen een borrelplank of heb je voor een groot gezelschap borrelhapjes nodig? Wij kunnen jou volledig ontzorgen op dat vlak. Er zijn diverse mogelijkheden voor de catering, maatwerk of kies voor één van onze buffetten.
Neem contact op voor alle mogelijkheden of bekijk alvast onze opties.

Meer informatie

 

Openingstijden
Delicat

Wijn, ook gekoeld

Bij een borrelmoment hoort natuurlijk een fijne wijn of ander drankje. In onze winkel hebben wij diverse wijnen, cava’s en dessertwijnen voor je klaar staan. Er staan ook flessen koud, dus een last minute borrel inplannen is geen enkel probleem!  Op zoek naar een andere alcoholische versnapering?  Er zijn bij ons ook speciaalbieren of likeuren te verkrijgen.