Specials

Wij stellen wekelijks met zorg een heerlijk menu voor u samen. Dagvers, duurzaam en waar mogelijk biologisch. Kies voor onze weekspecial of één van onze dagspecials.

Specials

De gehele maand september is onze traiteurswinkel gesloten. Maaltijden of borrelhapjes zijn dan niet af te halen. Catering aanvragen per oktober is wel mogelijk, dit kan op info@delicat.nl.

Tijdelijke sluiting Traiteur

Het is op allerlei vlakken een gekke tijd waar wij ons momenteel in bevinden. Door onze collega’s wordt keihard gewerkt, desondanks ondervindt ook Délicat problemen door het personeelstekort in de horecabranche.
We hebben toegewerkt naar de opening van onze winkel in september, helaas moeten wij noodgedwongen andere keuzes maken gezien het personeelstekort en de plotselinge uitval van enkele collega’s.

De productie van Traiteur Délicat B.V. valt tijdelijk stil. Dit heeft als gevolg dat wij de winkel van Traiteur Délicat in ieder geval ook de gehele maand september sluiten.
Dit betekent dat wij u ook in september niet kunnen voorzien van verse maaltijden en borrelplanken. Waar in augustus de catering nog door kon gaan, is dat in de maand september niet het geval. Wij kunnen geen nieuwe aanvragen aannemen.
Het doet ons als bedrijf veel om u als klant niet te kunnen voorzien van heerlijke maaltijden en catering, helaas is het onoverkomelijk om deze beslissing te moeten nemen.

We kijken er naar uit om u in oktober weer van dienst te zijn en verwelkomen u dan graag met open armen. Wilt u een (catering)aanvraag doen voor de maand oktober? Stuurt u dan een e-mailbericht naar info@delicat.nl Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u in september willen genieten van één van onze heerlijke gerechten of lekkere wijnen, kom dan naar Brasserie Délicat in Hoenderloo. Brasserie Délicat is, behalve de woensdag, alle dagen geopend vanaf 10:00 uur.

Wij hopen u snel weer te zien!

Openingstijden

Weekspecial

Vanaf 1 oktober hebben wij weer een heerlijke weekspecial voor je klaar staan!

Altijd 7,95 per persoon

 

Openingstijden

Dagspecial

Vanaf 1 oktober verrassen wij u graag weer met een nieuw weekmenu, week- en dagspecials.

 

Openingstijden