Specials

Wij stellen wekelijks met zorg een heerlijk menu voor u samen. Dagvers, duurzaam en waar mogelijk biologisch. Kies voor onze weekspecial of één van onze dagspecials.

Specials

Kies voor onze week- of dagspecials, dagelijks vers bereid!

In de week van 24 t/m 30 januari is het Délicat wintersportweek. U vindt bij ons de hele week de lekkerste wintersportgerechten. Heerlijke winterse sferen gewoon bij u thuis op tafel!

WEEKSPECIAL
Oostenrijkse Käsespätzle met verse bieslook (apart), gebakken uitjes (apart) en een frisse witte koolsalade 7.95
Wist u dat?
Kasnockn zijn het ‘nationale gerecht’ van Vorarlberg. Ze worden ook wel ‘Knöpfe’ of ‘Kässpätzle’ genoemd en zijn héérlijk!

SOEP
Tsjechische goulashsoep
Deze heerlijke rundergoulashsoep is natuurlijk gebaseerd op de lekkerste goulash waar onder andere de Tsjechische keuken om bekend staat

Weekmenu

  • Canederli met een heerlijke bouillon (apart)10.95
    Wist u dat? 
    De Italianen in Zuid-Tirol en Trentino hebben hun eigen versie van de knödel. Ze noemen hun knödels “canederli” en vinden ze uiteraard lekkerder dan de exemplaren die ze aan de andere kant van de Brennerpas bereiden. Deze Canederli worden geserveerd met een héérlijke bouillon 
  • Tiroler Gröstl met verse peterselie (apart) en een groene salade 10.95
    Wist u dat? 
    Een heerlijk typisch Oostenrijks gerecht, gemaakt van aardappeltjes, gebakken ui,  uitgebakken spekjes, zacht gegaard rundvlees en een spiegeleitje 
  • Zürcher geschnetzeltes met Rösti en verse peterselie (apart) 11.95
    Wist u dat? 

    Zürcher geschnetzeltes is een nationaal Zwitsers gerecht, hoewel de naam naar Zürich verwijst. Het is een ragout van kalfsvlees met een romige saus. Naast fijngesneden kalfsvlees bestaan de ingrediënten uit champignons, sjalotten, meel, witte wijn en room 
  • Tartiflette 10.95
    Wist u dat?

    Een typisch Frans gerecht een de Haute Savoie. Tartiflette. is een stevige ovenschotel die bestaat uit aardappel, reblochon (kaas), spek, ui en crème fraîche

DESSerts

  • Kaiserschmarrn met pruimen confiture (apart) en poedersuiker (apart) 3.95
    Wist u dat? 
    Deze luchtige, gekarameliseerde pannenkoek is een van de bekendste Oostenrijkse nagerechten.  De pannenkoek wordt in grove stukken gesneden in de pan en geserveerd met een pruimenconfituur en poedersuiker. Een zoet festijn! 
  • Schwarzwalderkirch dessert 3.95
    Wist u dat? 

    Dit een heerlijke combinatie is van kersen, room en kersenbrandewijn, slagroom en biscuit 
  • Italiaanse tiramisu 3.95
    Wist u dat? 

    Ook op de piste in Italië wordt dit heerlijke nagerecht bijna overal geserveerd
Openingstijden

Ons vernieuwde tapenade délicat
pakket voor 15.50

 

Openingstijden